Scandinave Chalet este o cabană cu ciubăr, situată în Bran, la câteva minute de faimoasele cetăți și castele din Munții Bucegi.
Un spațiu generos de relaxare și detașare de viața de zi cu zi, situat în mijlocul naturii, departe de aglomerația orașelor, te așteaptă să petreci câteva zile minunate.
Scandinavian Chalet: Cabană inedită în Bran
Cabana este perfectă pentru 2 persoane, fiind compartimentată astfel: un dormitor, o baie și o bucătărie mobilată și utilată. De asemenea, Scandinavian Chalet dispune de un living spațios, frumos luminat, datorită fațadei de sticlă și o zonă de dining. Terasa este situată fix în fața cabanei și este amenajată pentru a-ți oferi cadrul ideal de relaxare în timp ce admiri frumosul peisaj.
La exterior, ciubărul e gata să te întâmpine. Nimic nu este mai frumos decât să te relaxezi în ciubărul pe care cabana ți-l pune la dispoziție în timp ce te bucuri de o priveliște copleșitoare, alături de persoana iubită, cu un pahar de vin.
Dacă vrei să te bucuri de un grătar pe cinste, lângă cabană este amenajat un loc special, unde poți prepara tot ceea ce îți dorești.
Prețul cabanei începe de la 700 de lei/noapte și poate acomoda maxim 4 persoane. Datorită amplasării ei, Scandinave Chalet oferă o mulțime de activități in jur. De la drumeții, la monumente istorice și plimbări prin frumosul oraș transilvănean, Brașov.
Legenda Castelului Bran
La doar 5 km de Scandinave Chalet se află faimosul Castel Bran. Acesta te invită să trăiești istoria, mitul, intriga și magia acestui loc minunat.
Legenda lui Dracula a transformat castelul Bran în unul dintre cele mai căutate obiective turistice de la noi din țară. Dracula, personajul romanului cu acelaşi nume scris de irlandezul Bram Stoker, este adesea confundat cu Vlad Țepeş, prinţul valah.
Castelul Bran este singurul din Transilvania care corespunde descrierii lui Bram Stoker. În capitolul 2 al romanului său, autorul înfăţişează castelul contelui ca fiind aşezat pe marginea unei prăpastii: „un hău străbătut de fire argintii, de râuri traversând pădurile prin defileuri adânci”.
De asemenea, castelul ilustrat pe coperta primei ediţie a romanului “Dracula”, seamănă izbitor de bine cu Castelul Bran, si numai cu acesta. De altfel, se zvonește că pentru descrierea Castelului Dracula, Stoker a folosit ilustraţia Castelului Bran din lucrarea lui Charles Boner „Transylvania: Its Product and Its People”, (London; Longmans, 1865).
Ce să vizitezi în zona Branului
- Peștera Liliecilor se află în satul Peștera, în vecinătatea Branului și este o peșteră protejată prin lege. Aici își au habitatul numeroase specii de lilieci, care nu se mai găsesc în alt loc din țară.
- Cheile Grădiștei sunt situate la o altitudine care oferă peisaje uimitoare.
- Cetatea Râșnov este o altă cetate cunoscută și vizitată de foarte mulți turiști. Amplasată într-un cadru absolut spectaculos, în vârful unui deal calcaros, cetatea este una dintre cele mai bine păstrate ansambluri fortificate din România.
- Munții Piatra Craiului este o zonă perfectă pentru drumeții, fiind recunoscută pentru dificultatea traseelor. Cel mai înalt punct al Munților Piatra Craiului este Vf. Om (2.238 de metri).
Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre zona în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii e gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară.
O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM
Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.
Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.