Cazează-te în Casa „Floare de nu mă uită” pentru o experiență unică în Rezervația Creasta Cocoșului

Cazează-te în Casa „Floare de nu mă uită” pentru o experiență unică în Rezervația Creasta Cocoșului

Cazează-te în Casa „Floare de nu mă uită” pentru o experiență unică în Rezervația Creasta Cocoșului 960 639 Wildventure

Casa „Floare de nu ma uita” – Rezerva Acum

Vrei o experienta unica in cel mai traditional sat maramuresean? Daca da, se pare ca te afli in locul potrivit.

Astazi va propunem o alta bijuterie din renumitul sat Breb, un loc asezat la poalele muntilor Gutai, unde oamenii au inteles ca adevarata comoara a turismului romanesc este reprezentata de patrimoniul inegalabil de case traditionale reconditionate, in care turistii pot intra in contact cu lumea arhaica, aproape la fel de linistita si curata, precum in urma cu sute de ani.

Unul dintre promotorii acestui gen de turism este Poiana Creasta Cocosului. Complexul a fost deschis in toamna aceasta si este unul dintre cele mai frumoase proiecte turistice traditionale, din Romania.

Creasta Cocosului face parte din ariile protejate ale Romaniei, fiind un loc de o frumusete izbitoare, in care drumetii dornici de noi aventuri se vor simti ca pestele in apa. Poiana despre care va vom povesti, se afla la marginea satului, departe de zgomot si agitatie. In acest peisaj de basm, au fost relocate si reconditionate 4 casute vechi de peste 100 ani, care si-au propus sa reinvie spiritul maramuresean, cu toate obiceiurile si traditiile pe care le implica.

In urma cu ceva timp, va prezentam Casa Mac, aceasta facand parte tot din satucul Poiana Creasta Cocosului. Astazi a venit randul sa va prezentam Casa „Floare de nu ma uita”, care este putin mai spatioasa, putand gazdui pana la 9 persoane. Aceasta dispune de 3 dormitoare, 3 bai, sufragerie si bucatarie, fiind echipata si utilata cu tot ce aveti nevoie nu doar pentru un week-end, ci pentru un sejur complet.

Ei bine, pentru intarziatii care nu s-au decis inca unde sa petreaca sarbatorile de iarna, Poiana Creasta Cocosului poate fi o destinatie de vis, care inca are locuri libere, datorita faptului ca proiectul abia a fost lansat. Daca vreti sa profitati de acest avantaj, nesperat, in mod normal, cu mai putin de doua luni inainte de Craciun, va prezentam oferta turistica.

Craciun Breb 2018 – Poiana Creasta Cocosului

Oaspetii vor fi cazati in casute traditionale cu capacitate de 6-9 persoane. Sejurul minim este de 4 nopti, iar tarifele cuprinse intre 4800 lei si 9000 lei, in functie de capacitatea casutei pe care o alegeti. Pe langa cazare, veti primi:

  • 3 mese pe zi (mic-dejun, pranz, cina);
  • bauturi non alcoolice (apa de izvor, ceai, sirop);
  • foc de tabara in ograda proprie;
  • ceaun in aer liber;
  • slujba de Craciun la biserica satului;
  • turul satului cu caruta/sania trasa de cai;
  • primirea colindatorilor locali;
  • seara de joc alaturi de Coconii din Breb;
  • saniute la dispozitia copilasilor;

Revelion Breb 2018 – Poiana Creasta Cocosului

Oferta de revelion nu difera foarte mult de cea de Craciun, aceasta incluzand suplimentar o seara festiva si muzica live interpretata de Ceterasii din Breb. Oferta o puteti vedea mai jos.

Rezervarile la Casa „Floare de nu ma uita” sau la oricare dintre celelalte 3 casute le puteti face direct la numarul de telefon sau puteti lua legatura cu gazdele pe Facebook.

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…