Dominic Boutique Sighișoara – locații de poveste în vechea cetate medievală

Dominic Boutique Sighișoara – locații de poveste în vechea cetate medievală

Dominic Boutique Sighișoara – locații de poveste în vechea cetate medievală 1600 983 Wildventure

Dominic Boutique Sighisoara – Rezerva acum

Contact gazda – +40 722 291 234 – calinnoru@gmail.com

Pentru ca data trecuta am descoperit idilicul sat Cloasterf si am admirat impreuna ce bijuterii au reusit sa scoata la iveala gazdele noastre de la Dominic Boutique, astazi continuam povestea acestora, insa ne mutam cativa kilometri mai la nord, chiar în frumoasa Sighisoara.

Pe una dintre stradutele inguste si romantice ale orasului-cetate, intr-o cladire istorica ce dateaza din secolul al XVII-lea, va puteti petrece cateva zile în liniste, intr-un apartament cochet si confortabil, dar care nu uita sa redea aerul medieval pe care probabil il cautati.

Apartamentul despre care va vorbim  este situat chiar în centrul orasului, la 150 de metri de Turnul cu Ceas si la 220 de metri de Piata Muzeului. Amplasarea sa centrala va garanteaza ca, în orice directie ati lua-o, plimbarea dumneavoastra va avea putin din toate: stradute pietruite, legende nestiute, case fermecatoare si istorie bogata.

Atent decorat cu elemente rustice, apartamentul poate sa fie varianta ideala pentru un sejur în orasul celor sapte turnuri, intrucat se bucura de un pat imens si confortabil si o cada care se integreaza perfect în atmosfera romantica a orasului-cetate. Dimineata, va puteti savura în liniste cafeaua în gradina din spate la care aveti acces.

Deasupra acestui apartament gazdele au amenajat o cafenea foarte cocheta si o galerie de arta. Este vorba despre Cafe Imanol & Saxon Romantic. Pozele urmatoare va vor starni curiozitatea pentru a petrece macar cateva zeci de minute in aceasta atmosfera rafinata, in fata unei cani de ceai sau cafea.

Cel de-al doilea apartament pe care gazdele de la Dominic Boutique il pun la dispozitie este situat pe strada Tamplarilor, chiar în centrul vechi al orasului Sighisoara, foarte aproape de Turnul Croitorilor.  Decorat atent cu mobila veche, autentica, frumos pictata, apartamentul se bucura de un pat de lemn, de dimensiuni mari în dormitorul principal si de o canapea pentru doua persoane, în camera adiacenta. Totodata, este prevazut cu baie proprie si o chicineta, dotata cu strictul necesar pentru un sejur perfect.

Seara, dupa ce colindati în lung si în lat Sighisoara, va sfatuim sa luati un loc la masuta de pe terasa privata, inconjurata de vita de vie, de care se bucura apartamentul si sa savurati un pahar de vin, în timp ce ascultati tacuti freamatul batranului oras-cetate.

Ei bine, daca doriti sa rezervati oricare dintre experientele prezentate in acest articol, puteti lua legatura cu gazdele prin intermediul datelor de contact furnizate in antet. Astfel, veti evita plata oricaror comisioane sau taxe percepute de alte platforme.

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…