Glamping Resort

Glamping Resort

Glamping Resort 1024 768 Wildventure

Glamping Resort – Rezerva acum

viziteaza judetul argesAstazi va propunem una dintre cele mai noi si mai frumoase destinatii din zona montana a judetului Arges.

Mergem in comuna Nucsoara, la Glamping Resort.

Comuna este extrem de pitoreasca, fiind amplasat la poalele muntilor Fagaras, imediat sub creasta varfului Moldoveanu.

Autenticitatea de aici s-a pastrat datorita faptului ca nu este o comuna de tranzit, ci capat de linie.

In orice parte ai dori sa te indrepti o sa fii blocat la un momentdat de lantul muntos.

Zona s-a conservat destul de bine intrucat nu a atras interesul investitorilor, care stiti si voi, in Romania au prea putina educatie atunci cand vine vorba de turism.

Glamping Resort preia partial numele fostului mare proiect din zona, Ursa Mica Glamping Resort.

Pentru cine nu a apucat sa afle istoricul acelui proiect, voi posta mai jos cateva imagini care nu va vor ajuta cu prea multe intrucat a fost desfiintat la cateva luni de la lansare, din cauza unor “combinatii” tipic romanesti.

In orice caz, puteti gasi un glamping similar la doar 20 km distanta, la Cabana Rasarit de Soare, sat Bradulet.

ursa mica glamping resort

ursa mica glamping resort - interior

Glamping Resort – o experienta unica in salbaticia Carpatilor

Eu am urcat de cateva ori la complexul descris in acest articol. In perioada respectiva nu era introdus in circuit, ci era casa de vacanta a unei persoane private.

Peisajele sunt mirifice, practic, este un fel de gol alpin, la o altitudine de aproximativ 1200 m. Perimetrul este inconjurat de o padure de brad, accesul restrictionat, astfel ca putem vorbi despre un nivel foarte ridicat de intimitate.

Singurele entitati care va pot vizita acolo sunt animalele salbatice. Ca o paranteza, aria comunei Nucsoara gazduieste din cate stiu eu cateva fonduri de vanatoare foarte mari, pe teritoriul carora se afla numeroase exemplare de lupi, ursi, capre negre, ciute, rasi si altele.

Sfatul meu este ca daca va intalniti cu vreunul dintre acestea sa nu va asteptati sa fie la fel de prietenosi precum cei de pe valea Prahovei sau Transfagarasan. Va reamintesc ca zona este extrem de salbatica iar animalele nu sunt obisnuite cu oamenii. Partea buna este ca majoritatea evita contactul.

Voi posta mai jos cateva imagini cu peisajele din zona, preluate de pe contul nostru de instagram.

Acces Glamping Resort

In fine, accesul catre Glamping Resort se face prin satul Slatina. Imediat ce treceti de padurea de brad, virati stanga pe podul ce traverseaza raul Doamnei. Tineti drumul principal care duce pana la Glamping Resort.

Distanta este de aproximativ 6.5 km, dintre care vreo 4 km sunt neasfaltati. Accesul se poate realiza cu orice timp de masina in conditii de vreme buna. Banuiesc ca pe vreme rea, in cazul in care trebuiesc cazati turisti, se “cosmetizeaza” drumul pe cat posibil.

Daca aveti masini 4×4 puteti face o superba drumetie spre Bradet, pana la Poienile Valsanului. Puteti sa va intoarceti prin satul Gruiu, vizitand in drum si lacul Invartita.

Glamping Resort

Facilitati Glamping Resort

Revenind la Glamping Resort, rezervarea se poate face doar prin Booking.com deocamdata.

Printre facilitatile cabanei se numara: free wi-fi, jacuzzi cu apa calda, sauna, transport aeroport, receptie 24h si altele.

Locatia este ideala pentru drumetii montane, relaxare in natura sau petreceri private.

Chiar daca va veti afla destul de departe de civilizatie, nu va faceti griji din prisma nivelului de confort, in imaginile de mai jos este evident ca standardele de calitate sunt cele mai inalte.