10 glampinguri și căsuțe în copac din România, unde vă veți simți ca în povești

10 glampinguri și căsuțe în copac din România, unde vă veți simți ca în povești

10 glampinguri și căsuțe în copac din România, unde vă veți simți ca în povești 2048 1365 Wildventure

Astăzi vă prezentăm unele dintre cele mai frumoase glampinguri și căsuțe în copac din România, pentru escapade de neuitat. În mijlocul naturii, ascunse printre brazi, glampingurile și căsuțele sunt un tărâm al basmului.

Doar cei fermecați ajung aici. E o oportunitate rară pe care aveți șansa să o trăiți acum! Haideți să fiți vrăjiți de natură, să ascultați susurul apei, să auziți lupii și să vă aventurați pe trasee sălbatice.

Veți descoperi în cele ce urmează detalii inedite despre locuri de poveste, preparate locale delicioase și aventuri incredibile. Toate acestea vă vor oferi prilejul unei fascinante vacanțe în România.

Porniți cu noi într-o experiență unică pe meleaguri românești?

Camping Valea Iarului: Vacanță în sălbăticie, escaladări pe stâncă și nopți în corturi de lux

camping valea iarului

 

De câte ori nu v-ați gândit „gata de azi fug în lume”? Dar nu ați făcut-o, din cauza rutinei de zi cu zi. Ați lăsat planul blocat în minte sperând că se va ivi cândva oportunitatea. Faceți-vă curaj, nu mai așteptați, momentul potrivit este acum!

Vreți să fugiți în lume, undeva departe? Vă invităm într-unul dintre cele mai frumoase glampinguri din România, la Camping Valea Iarului, situat în sălbăticia din Uricani, Hunedoara. 

Luați-vă rucsacul și hai! Cine spune că trebuie să așteptați weekend-ul ca să evadați? Lăsați sarcinile de la lucru neîndeplinite și trăiți clipa relaxării la poalele Munților Retezat.

Împliniți-vă dorințele și înnoptați în corturi premium, chiar în mijlocul sălbăticiei. Visul aventurii devine realitate. Glampingul este încălzit, astfel că zilele friguroase nu mai sunt o scuză.

Natura vă oferă cadre superbe indiferent de sezon. Priviți-le din paturile relaxante sau de pe terasa proprie din lemn. Confortul e la el acasă, iar grupurile sanitare nu lipsesc. Locația pune la dispoziție toalete și dușuri la comun, pentru a experimenta cu adevărat traiul în sălbăticie. 

Aventurile din Valea Iarului vă așteaptă: escaladări pe stâncă, tururi ghidate, descoperirea faunei și a florei din zonă, la pas ori pe trasee de bicicletă.

Sunrise Glamping Retreat: Experiențe de poveste, la poalele Munților Fagaras

sunrise glamping retreat

Nu puteți fugi prea departe din cauza locului de muncă? Avem și pentru voi soluția: o escapadă de weekend la Sunrise Glamping Retreat. Acesta se află în comuna Brăduleț, județul Argeș, la doar două ore distanță cu mașina față de București. 

Aici, la poalele Munților Fagaraș, vă veți relaxa într-un cadru de basm. Veți dormi în corturi de lux, vă veți trezi în fiecare dimineața în mijlocul pădurii. Aerul revigorant de munte va lua locul alarmei ceasului, iar apa rece de izvor vă va trezi cum nici cafeaua nu o face.

Relaxați-vă în ciubărul cu apă caldă, lăsați grijile deoparte, închideți telefoanele și uitați de lume. Sunteți doar voi doi în mijlocul naturii. Priviți spectacolul oferit de stele, stând confortabil în pat. Încărcați-vă cu energie pozitivă și bucurați-vă de fiecare moment!

La Sunrise Glamping Retreat confortul e pus pe primul plan. De aceea, interiorul corturilor de lux cuprinde paturi confortabile, decorațiuni fascinante, sisteme de incălzire, iar la exterior găsim o terasă de unde se văd cele mai frumoase apusuri. Grupurile sanitare sunt comune. 

Camping Fain: Rafting și nopți de neuitat, în mijlocul pădurii din Lunca Bradului, Mureș

 

Căutați unul dintre cele mai frumoase campinguri pentru o experiență de neuitat in România? Vă invitam la Camping Fain, din Mureș. Ați luat-o la pas, mergeți de ore bune și, ca într-un miraj, zăriți o poiană cu corturi albe.

Vi se pare ireal. Închideți ochii, respirați adânc, îi deschideți iar… nimic nu s-a schimbat. Vă bucurați că magia călătoriei v-a adus într-o experiență rară în România. Acolo unde nu vă așteptați, a fost plăsmuit unul dintre cele mai frumoase campinguri din România, Camping Fain.

Drumul șerpuit de ape vă conduce în mijlocul pădurilor de conifere, către o experiență de poveste. Întâlnirea e fără cuvinte, tăcerea se așterne, iar privirea descoperă uimită magia naturii.

Puteți petrece noaptea în iglu, în corturi asemeni celor din triburi sau în propria casă mobilă – cortul vostru de aventură purtat prin întreaga lume. Interiorul corturilor dezvăluie simplitatea, confortul și povestea unei vacanțe inedite.

Căutați un loc deosebit pentru vacanță? Porniți la drum! Peisajul e de vis, indiferent de anotimp. Sporturi extreme pe apă – rafting, aventuri sălbatice prin pădure și alte experiențe fantastice vă așteaptă aici.

Cum iarna se apropie, vă lăsăm să visați, pentru că la Camping Fain doar vraja aduce călătorii. Haideți prin neaua imaculată,  zburdați cu sania, creați oameni de zăpadă, beți licori locale și relaxați-vă în ciubărul cu apă caldă, în timp ce priviți cum ninge. Petreceți cele mai nonconformiste sărbători într-unul dintre cele mai frumoase campinguri din România!

Green Camp: Asculați glasul pădurii, noaptea, în hamac și dormiți în mijlocul naturii

cazare glamping green camp

La Green Camp vă așteaptă o vacanță ca în povești la peste un milion de stele, pentru că veți avea senzația că înnoptați sub cerul liber. 

Într-un decor natural, confortul premium e cheia unei experiențe unice. Cortul de glamping îmbină rafinamentul cu întoarcerea la origini. Interiorul surprinde prin paturi foarte comode, decorațiuni cu embleme tribale.

Terasa din lemn creează entuziasmul de a vă trezi în mijlocul nopții pentru a vă bucura de liniște și de cerul înțesat cu milioane de stele. Lăsați-vă purtați de magia locului și mergeți prin pădure, stați în hamace și ascultați glasul pământului.

Preparate delicioase din grădina Carpaților, servite în mijlocul naturii: fructe de pădure, salate îmbietoare, supă cremă din ciuperci proaspăt culese, și multe alte delicii vă așteaptă. Mesele cuprind pentru prânz două feluri de mâncare și o salată, iar cina este alcătuită dintr-un fel principal, o salată și un desert.

Fiecare zi e o provocare. Lăsați spiritul de aventură să decidă pentru voi și alăturați-vă unor experiențe unice pe apă: rafting și caiac. Descoperiți frumusețea croită de natură prin traseele montane, care sunt menite să dezvolte sprititului de echipă. Luați cu voi cheful de socializare, aparatul de fotografiat, rucsacul cu provizii și porniți la drum!

Green Camp se află în Munții Buzăului, în comuna Vadu Oii și este unul dintre cele mai frumoase glamping-uri din România. Experiența aici este de neratat!

Ursa Mică Glamping Resort: Relaxare la altitudine, în saună și în ciubărul cu apă caldă

ursa mica glamping resort

Căutați experiențe unice in România? Haideți la Ursa Mică Glamping Resort, un loc ascuns între Piatra Craiului și Munții Bucegi. Descoperiți liniștea și relaxarea la peste 1000 m altitudine, în saună și în ciubărul cu apă caldă. 

Experimentați trăirea unei vacanțe de poveste, într-unul dintre cele mai frumoase glamping-uri din România. Înnoptați într-unul dintre cele 12 corturi premium, amplasate pe coamele carpatine.

Interiorul surprinde prin paturi confortabile, cu saltea din spumă, îmbrăcate în cele mai fine materiale, ideale pentru un somn odihnitor. Decorațiunile sunt impregnate cu motive tradiționale, culori pure de alb, verde și galben, care vă transpun instant într-o lume magică. Băile moderne sunt un confort nesperat în mijlocul naturii.

Bucurați-vă de momentele petrecute aici prin aventuri inedite: escaladări pe stâncă și preparate românești delicioase (mămăligă, tochituri, deserturi și câte și mai câte bunătăți). Încercați-le pe toate!

Wegloo: nopți în jacuzzi, în mijlocul pădurii carpatine

cazare glamping wegloo

Wegloo este de fapt un igloo amplasat în mijlocul naturii. Ascuns într-un cadru intim, la poalele munților din Azuga, acesta oferă prilejul de a înnopta sub cerul liber, într-un confort contemporan.

Construcția specială, cu o cupolă transparentă, induce călătorii în lumea viselor devenite realitate. Visați, numărați stelele și puneți-vă dorințe din pat. Interiorul domului surprinde prin confortul premium pe care îl oferă drumeților: pat de dimensiune king, sobă cu încălzire prin lemne, baie proprie (fiind primul glamping din România cu baie proprie în cort).

Experiența demnă de povești nu se oprește aici. Relaxați-vă în propriul jacuzzi, amplasat chiar pe terasă, privind măreția crestelor carpatine.

Cum ar fi să vedeți serialul vostru preferat de pe Netflix chiar în mijlocul pădurii? Nimic imposibil, pentru că la Wegloo condițiile sunt puse pe primul plan. Așadar, porniți televizorul smart și experimentați senzații unice!

The Tree Cotage: Experiență de basm, într-o căsuță în copac din România

cazare casuta in copac tree cottage

Într-un loc ascuns din satul montan Păulești, județul Hunedoara, se află una dintre cele mai frumoase căsuțe în copac din România, The Tree Cotage.

Experimentați o vacanță ca în basmele copilăriei, în inima naturii, la poalele Apusenilor! 

Povestea începe : A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar mai povesti, doi călători care au pornit la drum într-un colț magic de Românie. Și merseră ei și merseră, până dădură de un tărâm de basm. Zânele și zmeii i-au întâmpinat cu bucate alese, casele și decorul pitoresc i-au captivat. Liniștea i-a făcut să se îndrăgostească de locuri ireale, acolo unde tradiția românească a rămas parcă eternă și a oferit paradoxala oprire în timp, chiar acolo, pe cărările puțin umblate de pașii omenești. 

Închideți ochii și lăsați-vă ghidați de drum. Indepliniți-vă mult visata dorință, aceea de a avea o căsuță în copac. Interiorul surprinde printr-un pat confortabil, mobilier modern, duș cu apă caldă, bucătărie utilată complet și acces la Internet. La geamul căsuței din copac natura sălbatică dă un spectacol în fiecare zi. Vă așteaptă aici o bucurie ce nu poate fi descrisă în cuvinte, ci doar admirată.

Transylvania Log Cabins: Experiență de vis în Transilvania

cazare casute in copac transylvania log cabins

Transylvania Log Cabins este un complex de cabane montane, case tradiționale și căsuțe în copac din România. Acesta se află în localitatea Peșteana, județul Hunedoara. Nu departe de agitația orașului, într-un loc special, lumea se rupe de realitate și scrie o filă a trecutului în prezent. 

În acest crâmpei de pământ, sunteți martorii unor tradiții ce dăinuie de sute de ani. Pitorescul locului e fermecător, sunteți chemați într-o vacanță unică, în căsuțe în copac.

Transylvania Log Cabins pune la dispoziție două astfel de căsuțe. Cea prezentată în acest paragraf este ideală pentru o familie cu un copil, având capacitatea de a găzdui trei drumeți. Interiorul dezvăluie o armonie a relaxării pentru trup și suflet, printr-o combinație a stilului rustic cu cel contemporan.

Căsuța voastră cuprinde în interior toate cele necesare chiar și pentru un sejur prelungit: un pat dublu, o canapea, încălzire, iluminare electrică, prize, wi-fi, un mic cuptor electric și un espressor de cafea.

În exterior se află o baie proprie ce vă va aminti de tiparul vacanțelor la bunici. Pe timp de vară, experiența la duș este inedită, apa fiind procurată din stropii de ploaie, iar iarna, există în complex dușuri interioare încălzite.

Loft treehouse: Una dintre cele mai frumoase căsuțe în copac din România

cazare casute in copac loft treehouse

Loft treehouse este cea de a doua casuta in copac pe care v-o propune pentru cazare Transylvania Log Cabins.  Continuați să visați să să vă relaxați în cele mai frumoase locuri din România!

Loft treehouse se află în satul Peșteana, județul Hunedoara. Aceasta așteaptă să își spună istoria drumeților, putând găzdui doi adulți și un copil. Interiorul îmbină eleganța zilelor noastre cu stilul rustic, și dezvăluie o baie proprie, la parter un pat dublu și la etaj o saltea pentru senzații autentice ca în copilărie.

Facilitățile moderne își găsesc loc în bagajul vostru și vreți, nu vreți ați ajuns în sălbăticie cu ele: încălzire, wi-fi, mini frigider, produse de toaletă, cearceafuri. Imaginile vorbesc de la sine, iar experiența aici va fi una de poveste.

Porumbacu TreeHouse: Ascundeți-vă în pădure, la poalele Fagarașilor

porumbacu treehouse cazare casute in copac

Căutați o experiență unică într-un loc pitoresc din România? Haideți să vă ascundeți în pădure, într-una dintre cele mai frumoase căsuțe în copac, Porumbacu TreeHouse.

La Porumbacu TreeHouse, situată în localitatea Porumbacu de Sus, județul Sibiu, doar liniștea și natura vă vor acompania. In rest, sunteți doar voi doi, ascunși pentru pentru o vreme în gradina sălbatică a Carpaților.

Ce vă puteți dori mai mult decât un loc secret, în care confortul, relaxarea și romantismul să primeze? Interiorul din lemn vă captivează cu un pat matrimonial foarte confortabil, o canapea amplasată lângă geamurile cu privi panoramice spre natură, o mică bucătărie și o baie proprie în interior. 

Lumea e un șir neîncetat de experiențe care mai de care mai surprinzătoare. Luând la pas fiecare drum, găsiți locuri pe care nici nu vi le-ați închipuit vreodată. Locuri de vis, desprinse din imaginar sunt și în țara noastră. Haideți să explorați 10 dintre cele mai frumoase glampinguri și căsuțe în copac din România. 

Dacă sunteți nedumeriți și nu știți ce să alegeți, vă oferim un pont: luați pe rând fiecare unitate de cazare. Merită, pentru că timpul petrecut acolo e ca un izvor nesecat de energie.

În curând, cele mai frumoase experiențe vor putea fi rezervate la un click distanță, prin intermediul proiectului la care lucrăm, Travlocals. Veți găsi doar locații cotate premium, care oferă vacanțe de excepție în România, fără a vi se percepe vreo taxă de rezervare, cerută în prezent de alte platforme de turism. 

Simțiți-vă ca în povești într-unul dintre cele mai frumoase glamping-uri și căsuțe în copac! 

Urmăriți-ne în continuare pe conturile noastre de socializare:

Wildventure Romania

Travlocals.com

Text: Alice Cazan

2 comentarii
 • horia francisc – turcanu septembrie 28, 2019 at 7:41 pm

  nu-mi vine să cred că nu este nici un comentariu.
  fac eu unul:
  EXTRAORDINAR
  mulțumesc.
  voi vizita fiecare dintre aceste locuri pentru că vreau să crez și eu unul.
  amen

 • Comentarii nu… Dar probabil o mulțime de vizualizări și pus pe „to do list” de mulți. Felicitări pt articol!

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…