Green Cottage – O cabană superbă, chiar în grădina Carpaților

Green Cottage – O cabană superbă, chiar în grădina Carpaților

Green Cottage – O cabană superbă, chiar în grădina Carpaților 690 461 Wildventure

Green Cottage, Rasnov – Rezerva acum

La nici 15 km de centrul localitatii Bran, in inima gradinii Caraptilor, se afla una dintre cele mai frumoase cabane montane. Green Cottage nu ofera doar peisaje mirifice spre masivul Piatra Craiului, ci si un loc rafinat si confortabil in care sa te relaxezi, indiferent de anotimp.

Cabana este alcatuita dintr-un living generos cu bucatarie open-space si loc de servit masa, doua bai si doua dormitoare foarte spatioase (unul cu pat matrimonial si doua paturi suprapuse si altul cu pat matrimonial si doua paturi single). In living exista o canapea extensibila pe care pot dormi inca 2 persoane, astfel ca vorbim despre o capacitate totala de 6 persoane, copiii nefiind luati in calcul atunci cand veti achita sejurul.

Oaspetii vor avea acces la tot ce se afla in incinta cabanei, pentru ca vacanta sa fie una completa. Bucataria este echipata cu cuptor electric, cuptor cu microunde, cana de fiert apa, toaster, frigider si altele. Veti putea folosi inclusiv zaharul, sarea, piperul si colectia de condimente. Gazdele nu locuiesc in zona asa ca va veti putea bucura de foarte multa intimitate. In schimb, acestea sunt disponibile non stop la telefon pentru a va ajuta cu tot ce aveti nevoie.

Avand in vedere amplasamentul cabanei Green Cottage, intr-o zona montana, la marginea padurii, accesul pe timp de iarna, cand ninsoarea se intensifica, poate fi destul de anevoios pe ultimele 200 m, acolo unde veti observa o rampa nepavata.  Chiar daca nu se intampla prea des, in lipsa unei masini 4×4 care nu va avea probleme in a urca pana la usa cabanei, va trebui sa parcurgeti acea distanta pe jos. Cand veti vedea peisajele, va veti da seama ca s-a meritat!

Daca doriti sa rezervati superba cabana Green Cottage, o puteti face prin intermediul noii noastre platforme, Travlocals.com. Nu veti fi nevoiti sa platiti nicio taxa de serviciu sau comision, intrucat va vom pune in contact direct cu gazda. In plus, veti putea verifica singuri tariful si disponibilitatea in functie de calendar.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…