Un nou muzeu al satului în care va puteți caza

Un nou muzeu al satului în care va puteți caza

Un nou muzeu al satului în care va puteți caza 961 625 Wildventure

Cazare case traditionale – Rezerva acum

Contact gazda – Comision zero – 0751 460 249

Astazi va vom prezenta un alt proiect interesant, dezvoltat la marginea orasului Bistrita, in cartierul Ghinda. Este vorba despre un ansamblu de case traditionale, in care va puteti caza si puteti experimenta stilul de viata din urma cu sute de ani. Cele 5 casute, unele dintre ele vechi de aproximativ 300 ani au fost stramutate de la mare distanta, tocmai din Maramures si au fost transpuse perfect in peisajul bistritean chiar de catre oamenii locului.

Asa cum ati observat in majoritatea proiectelor pe care noi le promovam, desi discutam despre unitati de cazare arhaice, acestea au fost reconditionate pentru a putea oferi un nivel de confort specific nevoilor actualei societati. Aceasta modernizare tehnologica este putin vizibila la exterior, astfel ca farmecul autentic al casutelor nu este stirbit sub nicio forma. Oamenii care aleg, de obicei, acest gen de experiente se intorc acasa mai linistiti si mai bogati spiritual, construindu totodata amintiri de neuitat.

Casele traditionale din Bistrita se afla la poalele unei coline, acoperite de paduri de foioase si conifere, astfel ca drumetiile si cilcismul vor fi o adevarata placere si o sursa de relaxare. Persoanele cu spirit de aventura mai putin dezvoltat se vor putea relaxa in incinta ansamblului, acolo unde este amenajata o zona de picnic cu toate dotarile si chiar o crama.

In plus, zona este una deosebit de pitoreasca si abunda de obiective turistice. Pe o raza de aprox. 40 km se afla, printre altele, Statiunea Colibita, Baile Figa si Pestera Tausoare. De asemenea, Bistrita este un loc ideal din care puteti explora cele mai frumoase si traditionale regiuni romanesti, Bucovina si Maramures.

Puteti vedea toate casutele, atat la interior, cat si pe exterior in urmatorul tur virtual. Va garantam ca sunt superbe, dar pentru a va convinge va oferim mai jos cateva capturi.

Daca v-ati hotarat sa rezervati o experienta in acest loc minunat, puteti folosi pentru rezervari numarul de telefon al gazdei, oferit in antet. Astfel, nu veti fi nevoiti sa platiti nicio taxa suplimentara.

 

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…