Dor de suflet – Dâmbovicioara – o superbă casă tradițională, readusă la viață

Dor de suflet – Dâmbovicioara – o superbă casă tradițională, readusă la viață

Dor de suflet – Dâmbovicioara – o superbă casă tradițională, readusă la viață 1200 800 Wildventure

DOR DE SUFLET – REZERVA ACUM

Rezerva direct de la gazda – 0729 019 252

In cautarile noastre de experiente traditionale prin zona Argesului, am intalnit o bijuterie care ne-a impresionat profund. Fiind de fel din judet, ba chiar din zona montana a acestuia, nu aveam cunostinta de asemenea proiecte, insa, se pare ca oamenii cu bun gust si dragoste de tara incep sa se implice din ce in ce mai mult pe acest segment.

Pentru cine nu stie inca, Dambovicioara este unul dintre cele mai frumoase si mai pitoresti sate din Romania. Poiana in care este amplasat, se inchide atat la nord, cat si la sud prin Cheile Dambovicioarei, sapate de-a lungul a mii de ani de raul Dambovicioara. Poate cel mai renumit obiectiv turistic din zona este Pestera Dambovicioarei, care aduce mii de turisti anual. Partea buna este ca fiecare dintre acesti turisti platesc o taxa modica de acces in rezervatie, bani din care a fost asfaltat drumul si probabil ca se mai asigura si curatenia in zona.

Casa de oaspeti este compusa din doua corpuri. Pe de o parte, avem corpul vechi, care consta intr-o casa traditionala musceleana construita la 1905 si reabilitata recent. Aceasta dispune de o camera de zi cu loc de servit masa si un living cu semineu. Corpul nou dispune de doua camere duble si doua bai. Acesta are o arhitectura exterioara scandinava, care se imbina foarte bine cu partea veche a cladirii prin intermediul bucatariei. In total, la Dor de Suflet se pot caza pana la 6 persoane (toate paturile fiind single)..

Mai jos, va oferim cateva fotografii cu acest proiect minunat, nu doar pentru a va convinge sa rezervati o experienta aici, ci pentru ca tot mai multi oameni sa inteleaga ca patrimoniul de case traditionale reprezinta una dintre cele mai mari bogatii nationale, mai ales daca este pus in valoare asa cum este in cazul de fata.

Alte facilitati ale locatiei:

  • Parcare gratuita
  • Gratar
  • Sezlonguri
  • Terasa
  • Tv
  • Internet Wireless

Locatia „Dor de suflet” se inchiriaza in sistem bed & brakfast, turistii beneficiind de un cos cu bunatati din camara proprie pentru mic dejun. La cerere, se poate asigura si cina, aceasta fiind gatita de catre gazde in bucataria locatiei. In caz contrar, puteti merge pe varianta self-caterin.

Pentru a evita plata comisioanelor de 20-25% practicate de alte platforme, puteti lua legatura direct cu proprietarul, la link-ul urmator: Rezerva aici cu comision ZERO. 

Daca nu te-ai hotarat, poti verifica si alte case traditionale din Muntenia.

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…